Milupa Metabolics Logo

Idź do wątku:  «   » 

Re: Szwedzka mąka PKU
Autor: Bartłomiej Boroń (IP zapamiętane)
Data: 25 Jun 2010 - 12:05:56

Polecam również mąkę :[www.balviten.com] "piekarz", do wyrobów takich jak np chleb, a naleśniki itp mąkę "kucharz".
pozdrawiam

Autor: ulenka_1 (IP zapamiętane)
Data: 10 Oct 2009 - 11:55:51

Najszybciej dostaniesz mąkę szwedzką w stowarzyszeni ARS VIVENDI Raszyn ja również jestem mamą 3 letniego mateusza i jestem w tym stowarzyszeniu to dostajemy je za darmo po wcześniejszym umówieniu sie z Panią Małgosią>?Wszystkie namiary znajdziedz na atronie internetowej [www.fenyloketonuria.org]
Pozdrawiam Urszula
Wrazie pytań mój e-mal ulenka_@wp.pl

Autor: tatalukasza (IP zapamiętane)
Data: 07 Oct 2009 - 13:33:05

Agnieszko ja też mam synka 2,5letniego chorego na PKU proszę o jakiś kontakt móje GG 7466942 Anka.

Szwedzka mąka PKU

Autor: AgnieszkaK (IP zapamiętane)
Data: 06 Oct 2009 - 21:49:00

Witam wszystkich,

Jestem mamą dwuletniej Karolinki chorej na fenyloketonurię. Bardzo staram się aby jej dieta, chociaż tak bardzo ograniczona, była zróżnicowana i urozmaicona. Od jakiegoś czasu poszukuję na rynku mąki szwedzkiej, o której słyszałam wiele pozytywnych opinii- niestety bezskutecznie. Wiem, ze są programy unijne, które dotyczą rozpowszechniania środków spozywczych na inne kraje. Nie należę do żadnego stowarzyszenia ale kontaktowałam się z jednym, które ogłaszało, ze realizuje ten program. Po trzech miesiącach nie było odzewu. Jeśli ktoś z Państwa wie jak można dotrzeć do źrodła i może mi pomóc to proszę o kontakt. Sama też służę pomocą, bo jak narazie z dietą radzimy sobie nieźle i chętnie podzielę się radami.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Zaloguj