Re: Badania molekularne
Autor: anula3 (IP zapamiętane)
Data: 26 Oct 2009 - 15:06:34
Cześć Kornelu!
nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, 7 miesięcy temu pobrano (twojemu dziecku krew z piętki na fenylkę)?????
A masz jakieś chore osoby w rodzinie na PKU ,czy to była tylko profilaktyka (po prostu obowiązkowe badanie). Bo jeżeli nikt nie choruje u ciebie w rodzinie na pku to nie masz się czym martwić Dziecko powinno być zdrowe. Ja po wyjściu ze szpitala w 3 dobie z synkiem to za tydzień dostałam wiadomość że muszę się stawić w Instytucie Matki i Dzecka (okazało się że mój drugi synek też ma fenylkę)
Mama nadzieję że dobrze zrozmiałam twoje pytanie .
Proszę napisz czy ci pomogłam.
POZDRAWIAM anula3
nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, 7 miesięcy temu pobrano (twojemu dziecku krew z piętki na fenylkę)?????
A masz jakieś chore osoby w rodzinie na PKU ,czy to była tylko profilaktyka (po prostu obowiązkowe badanie). Bo jeżeli nikt nie choruje u ciebie w rodzinie na pku to nie masz się czym martwić Dziecko powinno być zdrowe. Ja po wyjściu ze szpitala w 3 dobie z synkiem to za tydzień dostałam wiadomość że muszę się stawić w Instytucie Matki i Dzecka (okazało się że mój drugi synek też ma fenylkę)
Mama nadzieję że dobrze zrozmiałam twoje pytanie .
Proszę napisz czy ci pomogłam.
POZDRAWIAM anula3
Badania molekularne
Autor: kornela (IP zapamiętane)
Data: 20 Oct 2009 - 17:44:39
Witamy Was chcialabym sie dowiedziec jak dlugo czekałyscie na wynik badania molekularnego na fenyloketonurie? Ja czekam juz 7 msc i nic.
Kornela
Kornela
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Zaloguj